Koulutukset ja tapahtumat liittyvät ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmiin.
Koulutukset, tapahtumat ja opintomatkat kevät 2021, koonti (.pdf)
päivitetty 2.12.2020
Tarkemmat hankkeen toiminnan ohjelmat tulevat lähempänä toteutuksen ajankohtaa.
Mikäli sinulla on kysyttävää etäkoulutuksesta Microsoft Teamsin kautta, otathan yhteyttä Marja-Leenaan (p. 050 306 6257, marja-leena.hirvonen@riveria.fi). Tutustuthan myös Microsoft Teams tietopakettiin (.pdf)
Voit tutustua Teams-toimintoihin myös videolla. Linkki tässä.

helmikuu 2021
Luonnontuotteisiin perustuvien hyvinvointituotteiden valmistaminen II
Kosmetiikkalainsäädäntö, pakkausmerkinnät ja markkinointi.Teams-etäkoulutus, kesto 3 h, hinta 30 €. Asiantuntija: Katja Rieppo
Lue lisää »maaliskuu 2021
Minustako elintarvikealan yrittäjä – elintarvikealan yrityksen perustamisen ABC
A - Kotikeittiö, maatalouden yhteydessä oleva elintarviketoiminta, kauppakunnostus;kesto 3 h, hinta 25€/osio. Teams-koulutus, kesto yhteensä 9 h, hinta yht. 75 €.Asiantuntija: Jaana Elo
Lue lisää »Minustako elintarvikealan yrittäjä – elintarvikealan yrityksen perustamisen ABC
B - Ilmoitettu, virtuaalinen sekä pyörillä liikkuva elintarvikehuoneisto;kesto 3 h, hinta 25€/osio. Teams-koulutus, kesto yhteensä 9 h, hinta yht. 75 €.Asiantuntija: Jaana Elo
Lue lisää »Luonnontuotteisiin perustuvien hyvinvointituotteiden valmistaminen III
Käytäntö, työpajat (max 15 hlöä). Riverian Niskala, opetuskeittiö 3, kesto yht. 14 h, hinta 120 € (sisältää raaka-aine kustannukset 40 €). Asiantuntija: KatjaRieppo
Lue lisää »Minustako elintarvikealan yrittäjä – elintarvikealan yrityksen perustamisen ABC.
C - Eläinperäiset elintarvikkeet, ilmoitetut ja hyväksytyt elintarvikehuoneistot;kesto 3 h, hinta 25€/osio. Teams-koulutus, kesto yhteensä 9 h, hinta yht. 75 €.Asiantuntija: Jaana Elo
Lue lisää »