Koulutukset ja tapahtumat liittyvät ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmiin.

Koulutukset, tapahtumat ja opintomatkat kevät 2021, koonti (.pdf)
päivitetty 2.12.2020

Tarkemmat hankkeen toiminnan ohjelmat tulevat lähempänä toteutuksen ajankohtaa.

Mikäli sinulla on kysyttävää etäkoulutuksesta Microsoft Teamsin kautta, otathan yhteyttä Marja-Leenaan (p. 050 306 6257, marja-leena.hirvonen@riveria.fi). Tutustuthan myös Microsoft Teams tietopakettiin (.pdf)
Voit tutustua Teams-toimintoihin myös videolla. Linkki tässä.

Ladataan Tapahtumat

Menneet Tapahtumat

Tapahtumat Etsi

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

marraskuu 2020

Pienimuotoisessa maidonjalostuksessa tarvittavat koneet ja laitteet

24.11.2020 klo 09:00 - 16:00

Etäkoulutus Microsoft Teams kautta klo 9-16, kesto yht. 7 h, hinta 15 €. Asiantuntija: Jussi Heinonen

Lue lisää »

tammikuu 2021

Teams-info ELY-keskuksen rahoituksesta pienimuotoiselle yritykselle

ke, 13.1.21 klo 08:00 - 17:00

Ohjelma 13.00 – 13.15 Tervetuloa ja käytännön järjestelyt,Marja-Leena Hirvonen, projektiasiantuntija ELLI-hanke13.15 – 14.00 Yrityksen rahoitusmahdollisuudetTapani Mikkonen, yritysasiantuntija Pohjois-Karjalan ELY-keskus14.15 – 15.00 Luonnontuotealan yritystoiminnastaMika Honkanen, rahoitusasiantuntija Pohjois-Karjalan ELY-keskus

Lue lisää »

Pienimuotoisen maidonjalostuksen valmistusprosessit, koneet ja laitteet. Teams-etäkoulutus

to, 21.1.21 klo 08:00 - 16:00

kesto 8 h, hinta 15 €. Asiantuntija: Jussi Heinonen

Lue lisää »

Pakkaus ja pakkaaminen I (4 h)

ke, 27.1.21 klo 12:00 - 16:00

Miten pakkaan tuotteeni ja pakolliset pakkausmerkinnät. Ravintosisältö mm. marja-,liha- ja maitotuotteille.Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämäänelintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelmantuotantotoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen. Koulutuksen hinta 40 € sis. koulutuksen ja materiaalin.

Lue lisää »

helmikuu 2021

Elintarviketurvallisuus ja elintarvikelaki, Oiva-järjestelmä (3 h)

ti, 2.2.21 klo 12:30 - 15:00

Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämäänelintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelmanlaatuosaamisen opintokokonaisuuteen. Koulutuksen hinta 20 € sis. koulutuksen ja materiaalin.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat