Koulutukset ja tapahtumat liittyvät ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmiin.

Koulutukset, tapahtumat ja opintomatkat syksy 2020, koonti (.pdf)
päivitetty 19.8.2020

Tarkemmat hankkeen toiminnan ohjelmat tulevat lähempänä toteutuksen ajankohtaa.

Mikäli sinulla on kysyttävää etäkoulutuksesta Microsoft Teamsin kautta, otathan yhteyttä Marja-Leenaan (p. 050 306 6257, marja-leena.hirvonen@riveria.fi). Tutustuthan myös Microsoft Teams tietopakettiin (.pdf)

Ladataan Tapahtumat

Menneet Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

huhtikuu 2020

Luonnontuotteet 1, Villiyrtit ja sienet (etäkoulutus)

ma, 27.4.20 klo 09:00 - 13:00

Tunnistaminen, talteenotto ja säilöntä. Koulutuspäivän ohjelma (.pdf) Asiantuntija: Jouko MartikainenEtäkoulutus Microsoft Teamsin kautta, kesto 5 h ja etämateriaaliin tutustuminen 2 h. Hinta 20 €. Ilmoittautuminen 22.4.2020 mennessä: anu.lavola@uef.fi

Lue lisää »

toukokuu 2020

Maakunnan elintarvikkeet Joensuun kauppatorille (etäkoulutus)

ma, 11.5.20 klo 12:00 - 13:30

Koulutuspäivän ohjelma (.pdf) Tervetuloa ELLI-hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen Maakunnan elintarvikkeet Joensuun kauppatorille, joka toteutetaan Teams-etäkokouksena maanantaina 11.5.2020 klo 12 – 13.30! Tämä tori-info, joka tiedottaa elintarvikkeiden suoramyyntimahdollisuudesta torilla ja kertoo torikaupan käytänteistä sekä vastaa yrityksiä askarruttaviin kysymyksiin, on tarkoitettu erityisesti paikallisille elintarvikkeita jalostaville yrityksille. Toivomme, että jo ilmoittautumisen yhteydessä yritykset kertoisivat lyhyesti tuotteistaan ja esittäisivät torikauppaan liittyviä kysymyksiä, joihin pyrimme vastaamaan koulutuksessa. Ilmoittumiset ja ennakkokysymykset torstaihin 7.5.2020 mennessä: anu.lavola@uef.fi

Lue lisää »

Luonnontuotteet 2, Luonnonyrtit ja kevätsienet (etäkoulutus)

ti, 26.5.20 klo 09:00 - ke, 27.5.20 klo 13:00

Koulutuspäivän ohjelma (.pdf) Asiantuntija: Jouko Martikainen 1. pv. Luonnonyrttien ja sienten tunnistus ja talteenotto, säilyvyys ja säilöntä (4 h)2. pv. Luonnonyrtit ja kevätsienet ruoanvalmistuksen raaka-aineena (4 h)Etäkoulutus Microsoft Teamsin kautta, kesto 8 h. Hinta 40 €, sis. koulutuksen ja materiaalin. Koulutukseen ilmoittautuminen tapahtuu palauttamalla täytetty osallistujatietolomake ke 20.5.2020 mennessä: anu.lavola@uef.fi Muistathan tallentaa tiedot lomakkeelle ennen sen lähetystä!

Lue lisää »

kesäkuu 2020

Elintarvikkeiden tuotekehitys ja tuotekehitysmahdollisuudet SavoGrow’lla (etäkoulutus)

pe, 5.6.20 klo 13:00 - 14:00

Koulutuspäivän ohjelma (.pdf) Suunnitteletko uusien tuotteiden valmistusta? Miten tuotekehityksessä voisi edetä? Mistä tilat koevalmistukseen ja millaisia laitteita tarvitaan? Asiantuntija: Johanna Kekäläinen, Kehitysyhtiö SavoGrow Oy Etäkoulutus Microsoft Teamsin kautta, kesto 1 h Ilmoittautuminen 3.6.2020 mennessä: anu.lavola@uef.fi

Lue lisää »

elokuu 2020

Limonadin ja kuohujuoman valmistus (7 h)

to, 27.8.20 klo 09:00 - 16:00

Päivän ohjelmaLataa Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään marjaalan koulutustilaisuuteen! Tilaisuudessa perehdytään kuplivien marjajuomien valmistukseen. Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman jatkojalostustoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen. Koulutuspäivän hinta 30 € sis. koulutuksen ja materiaalin sekä ruuan ja kahvit. Koulutukseen otetaan mukaan vain 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. Osallistujilla oltava oma suojavaatetus ja kumisaappaat. Toiminnassamme noudatamme valtioneuvoston, THL:n, aluehallintoviraston ja OKM:n ohjeistuksia ja suosituksia. Koulutuspäivään ilmoittumiset 24.8.2020 mennessä Anulle anu.lavola@uef.fi

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat