Tapahtumien materiaalit

Elintarvikemikrobiologia – 5.-6.11.2020

Lisätietoa linkeistä

https://dairyprocessinghandbook.tetrapak.com/

https://hami.fi/pienmeijeriopas/

http://www.maitohygienialiitto.fi/suomalainen-maito/saeaedoekset-ja-oppaat

Maidosta voita – 22.-23.10.20

Jäätelöherkut – 21.-22.9.2020

Luonnontuotteiden tuotekehitys ja jatkojalostus – 15.-16.9.2020

Minustako maidon jatkojalostaja? – 7.9.2020

Elintarvikkeiden tuotekehitys ja tuotekehitysmahdollisuudet SavoGrow’lla – 5.6.2020

Luonnontuotteet II – -26.-27.5.2020

linkki www-sivuille – Ruokaviraston tietoa yksittäisistä elintarvikelisäaineista ja E-koodit

Torimyynti-info – 11.5.2020

Ruokaviraston pk-hankkeen oppaat ja verkkokoulutukset elintarvikealan pk-yritysten toiminnan auttamiseksi

linkki www-sivuille – Pienimuotoinen toiminta – mitä siltä vaaditaan? Ruokaviraston verkkokurssi elintarvikkeiden alkutuotannon pienimuotoisesta toiminnasta.


Luonnontuotteet 1, Villiyrtit ja sienet -etäkoulutus – 27.4.2020

linkki www-sivuille – Luonnontuotteiden keräykseen metsähallituksen monikäyttömetsistä hankittava Luonnontuotelupa

linkki www-sivuille – Luonnontuotteiden osto- ja myyntihintoja


Omavalvonta -etäkoulutuspäivä – 23.4.2020

linkki www-sivuille – Savo-Karjalan ympäristötutkimus/ Elintarvikkeiden tutkimukset ja tuotteiden testaukset

Linkki www-sivuille – SiunSote, elintarviketurvallisuus

Linkki www-sivuille – SiunSote, elintarvikehuoneisto

Linkki www-sivuile – AitojaMakuja – Pienimuotoinen ja vähäriskinen elintarvikkeiden valmistaminen ja myynnin aloittaminen


Luonnon keräilytuotteet –etäkoulutuspäivä – 6.4.2020

HUOM! KERUUN OHJEISTUS MATERIAALISSA OLEVIA KUVIA EI SAA KÄYTTÄÄ ILMAN LUPAA.

Linkki Arktiset Aromit ry:n ohjeistus: Luonnontuote-elintarvikeketjun laatuosaaminen. Poimijat, ensiostajat, laatuluokitus, lainsäädäntö

Linkki esitykseen Jari Miina, Luonnonvarakeskus: Näkökulmia kuusenkerkän keruun organisointiin

Linkki esitykseen Anne Tuomivaara, EHYT-hanke: Hyvinvointituotteita luonnosta eläimille

Linkki Lapin AMK:n julkaisusarja: Luonnontuotteet ja metsä, josta löytyy seuraavat julkaisut

  • Luonnontuotteista metsänomistajille
  • Luonnontuotteet metsäsuunnittelussa
  • Luonnontuotteista lisäarvoa metsätilalle

Alkutuotannon jatkojalostusmenetelmät –etäkoulutuspäivä – 2.4.2020

Dayton Group – ruoka- ja juomamyynnin moderneimpia laite- ja kalusteratkaisuja

Leipurin Online


Luonnontuotealan laatuosaaminen: lainsäädäntö ja elintarvikevalvonta sekä Luomu2020 (etäkoulutus) – 19.3.2020

Vaaditaanko elintarvikehuoneistoilmoitus vai ei?

Kasviskohtaiset merkinnät, esimerkkejä


Gastro & PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic –messut – opintomatka – 12-13-3-202